Muž z ocele, alebo vziať to za iný koniec

Už ako malé dievča som vedela, že raz si budem chcieť vziať za muža chlapa, ktorý pre mňa urobí a zvládne všetko na svete tak, ako môj otec, ktorý bol v mojich očiach mužom z ocele. Dlho som si myslela, že takého, ktorý mi prinesie aj modré z neba, som si našla. Ale on sa v práci zdržoval čoraz častejšie a dlhšie, a na mňa a naše tri deti mu už nezostával čas. Čo z toho, že sme mali na účte kopu peňazí, keď som si ich nemohla užiť so svojím manželom a deti s otcom.

Najskôr ideály, potom šok

Starosvetské ideály môjho manžela sa mi vždy veľmi páčili. Postaviť dom, zasadiť strom a splodiť syna, dokonca nie jedného, to si vzal manžel za cieľ a ten aj naplnil. Ale ako to už v živote chodí, vždy je niečo za niečo. Bývala som často sama doma. Manžel sa zdržiaval v práci až do noci, vraj preto, aby uživil rodinu, aby sme netrpeli a deti mohli študovať bez nutnosti zarábať si na brigádach. Smutná a osamelá som všetko v tichosti trpela a v duchu ho ospravedlňovala. Chápala som to ako nevyhnutnosť. Jedného dňa som to všetko ale pochopila. Manžel mal celé ty roky milenku! Nikdy som na to neprišla, pretože zarábal naozaj veľa peňazí a naozaj (naozaj?) jazdieval na služobné cesty.

 

Žiť život, neklamať ho

Po dlhom rozhodovaní, debatách s manželom aj rozhovoroch s deťmi, sme nakoniec všetci usúdili, že nemá zmysel žiť život v klamstvách. Prioritou pre nás bolo, aby sme boli všetci šťastní. Preto sme sa s manželom rozviedli. Ten ďalší rok bol pre mňa veľmi ťažký. Zrútil sa mi svet aj všetky moje ideály. Ale po čase som zistila, že je mi takto oveľa lepšie a cítim sa šťastnejšia. Dva roky po rozvode som vďaka internetovej zoznamke stretla skvelého muža, ktorý ma zaujal hneď na prvý pohľad. Ale vážne zoznámenie to zo začiatku nebolo, nechcela som sa ešte na nikoho viazať. Čas však preveril, že náš vzťah má zmysel. Sme spolu už niekoľko rokov a cítim sa skvele. Nakoniec všetko zlé bolo na niečo dobré. S bývalým manželom a jeho priateľkou sa spoločne občas vídame a vždy si potvrdíme, že rozvod bolo to najlepšie, čo nás mohlo stretnúť. Naučila som sa hľadať pozitíva tam, kde na prvý pohľad nie sú. Utvrdzuje ma v tom aj môj súčasný partner. Naučila som sa život žiť a nie si ho iba nahovárať! Skúste to aj vy, stojí to za to!

08. 04. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44990partnerov v katalógu
» 1partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44990 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Už som sa zoznámila. Ďakujem veľmi pekne, vďaka vašej online európskej zoznamke som stretla skvelého muža rakúskej národnosti. Som moc šťastná, ešte raz ďakujem. Iveta

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty