Stretnúť niekoho úžasného napríklad na zoznamke

S ľuďmi sa môžeme zoznamovať rôznym spôsobom. Ľudia, ktorí túžia po pochopení, objatí a spoločných chvíľach s opačným (či rovnakým) pohlavím, počítajú s návštevou najrôznejších večierkov, so strenutiami niekde v parku pri prechádzke či so schôdzkou po zoznámení sa prostredníctvom internetu. Nikoho ale asi nikdy nenapadlo, že by sa mohol zoznámiť so svojou budúcou láskou napríklad na nudnom pracovnom školení. S takým cieľom na podobné akcie nikto z nás nechodí.

Prajte náhodám, náhody budú priať vám

V živote ale platí pravidlo, že nikdy nevieme, kedy stretneme partnera na úrovni, ktorý nám zmení život. Môže to byť v novej práci, pri nákupe spodného prádla či po nepríjemnom vyšetrení u doktora, hneď po vyjdení z ordinácie. O podobné náhody nie je v našich životoch núdza. Je potrebné mať ale oči aj srdce dokorán. Podobne ako jedna žena, ktorá mi rozprávala príbeh o tom, ako pred tridsiatimi rokmi stretla muža svojich snov.

Jednoduché posolstvo

V ten deň to vôbec nevyzeralo ružovo. Pokazilo sa snáď všetko, čo pokaziť šlo. Ale jeden milý úsmev v závere zdĺhavého školenia o nových ortopedických pomôckach to nakoniec všetko napravil. Nebudem tu dnes písať celý príbeh, ktorý mi žena rozprávala, chcem iba, aby všetci osamelí a hľadajúci pochopili zmysel. Je veľmi dôležité mať oči dokorán. V každom okamihu totiž stretávame tých ľudí, ktorých stretnúť máme a musíme, aby nám ukázali cestu. Vesmír má všetko bytie dobre naplánované. Ľudia, ktorých stretávame, sú len odrazom nás samých. A preto, pokiaľ chceme takých úžasných ľudí pre život stretávať, musíme predovšetkým my takými byť.

08. 04. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 45027partnerov v katalógu
» 4partnerov online
» 646zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 45027 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Dobrý deň, ďakujem vám za vaše služby a možnosť zoznámiť sa s mojim súčasným priateľom z Rakúska. Chcela by som vám popriať len to najlepšie a nech sa vám darí. Je skvelé, že existujú vaše stránky a môžem ich všetkým ženám odporučiť. S pozdravom, Veronika.

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty