Stretnúť niekoho úžasného napríklad na zoznamke

S ľuďmi sa môžeme zoznamovať rôznym spôsobom. Ľudia, ktorí túžia po pochopení, objatí a spoločných chvíľach s opačným (či rovnakým) pohlavím, počítajú s návštevou najrôznejších večierkov, so strenutiami niekde v parku pri prechádzke či so schôdzkou po zoznámení sa prostredníctvom internetu. Nikoho ale asi nikdy nenapadlo, že by sa mohol zoznámiť so svojou budúcou láskou napríklad na nudnom pracovnom školení. S takým cieľom na podobné akcie nikto z nás nechodí.

Prajte náhodám, náhody budú priať vám

V živote ale platí pravidlo, že nikdy nevieme, kedy stretneme partnera na úrovni, ktorý nám zmení život. Môže to byť v novej práci, pri nákupe spodného prádla či po nepríjemnom vyšetrení u doktora, hneď po vyjdení z ordinácie. O podobné náhody nie je v našich životoch núdza. Je potrebné mať ale oči aj srdce dokorán. Podobne ako jedna žena, ktorá mi rozprávala príbeh o tom, ako pred tridsiatimi rokmi stretla muža svojich snov.

Jednoduché posolstvo

V ten deň to vôbec nevyzeralo ružovo. Pokazilo sa snáď všetko, čo pokaziť šlo. Ale jeden milý úsmev v závere zdĺhavého školenia o nových ortopedických pomôckach to nakoniec všetko napravil. Nebudem tu dnes písať celý príbeh, ktorý mi žena rozprávala, chcem iba, aby všetci osamelí a hľadajúci pochopili zmysel. Je veľmi dôležité mať oči dokorán. V každom okamihu totiž stretávame tých ľudí, ktorých stretnúť máme a musíme, aby nám ukázali cestu. Vesmír má všetko bytie dobre naplánované. Ľudia, ktorých stretávame, sú len odrazom nás samých. A preto, pokiaľ chceme takých úžasných ľudí pre život stretávať, musíme predovšetkým my takými byť.

08. 04. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44989partnerov v katalógu
» 3partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44989 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Prihlásila som sa na vašu zoznamku s tým, že to skúsim, no popravde som nečakala žiadny výsledok. Prvý deň sa mi ozvalo skutočne veľa pánov z Nemecka, ktorí si vlastne ani môj profil neprečítali, pretože by inak zistili, že nemecky neviem ani slovo. Nerešpektovali ani vekovú hranicu, ktorú som zadala, takže som začala rozmýšľať, že sa odhlásim. Na druhý deň som si všimla, že si môj profil prezrel muž z USA, ktorý síce prevyšoval vekovú hranicu, ktorú som ...

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty