Slovenské ženy rady pijú víno a vinobraní 2015 sa blíži - vezmite ju tam

Slovenské ženy rady pijú víno a vinobraní 2015 sa blíži - vezmite ju tam

Radi skúšate niečo nové a desíte sa stereotypu? Istotne chcete i v oblasti lásky a randenia vyskúšať zasa niečo nové a prekvapiť tak svoju ženu. Ženy milujú prekvapenia a nové nápady. Šplhnete si, hoci ste na začiatku vzťahu, alebo ste spolu so svojou partnerkou už pár rokov. Pomaly sa blíži koniec leta a s ním príchod príjemného babieho leta - začiatku jesene.

Tomuto ročnému období môžete ľahko prispôsobiť taktiež svoje schôdzky. Ak tiež patríte medzi milovníkov dobrého vína, rozhodne musíte so svojou drahou polovičkou vyraziť na vinobraní 2015, ktoré bude v tomto roku skutočne podarené. Budete môcť ochutnať to najlepšie z české vinárske produkcie tohto roku a naviac si užijete romantiku so svojou ženou.

Pokiaľ za vinobraním vyrazíte na juh Moravy, môžete si tu užiť taktiež ďalších radovánok. Otvorené sú vo väčšine prípadov tiež pamiatky, tak môžete vyraziť napríklad na prehliadku romantického zámku a zámockých záhrad. Večer si doprajte wellness a vynikajúcu večeru. Sami uvidíte, že takýto výlet nebude mať jedinú chybu. Svoju lásku by ste si mali pestovať a tak určite nápadom na zaujímavý výlet urobíte svojej priateľke alebo manželke radosť. Romantický víkend okorení každý vzťah. Nebojte sa byť originálni a spontánni. Tieto vlastnosti rozhodne nie sú v láske na škodu.

Radi by ste si užili tohtoročné vinobraní vo dvoch, ale chýba vám drahá polovička? Nemusíte vešať hlavu, ešte stále môžete nájsť svoju spriaznenú dušu, s ktorou budete môcť vyraziť nie len na jesenné akcie, ale užijete si zábavu a spoločné chvíle tiež v ďalších obdobiach roku. Veľmi rýchlo a ľahko sa môžete zoznámiť online na zoznamke, ktorá je ideálnym prostredím pro zoznámenie pre každého – extrovertov aj introvertov, sangvinikov či melancholikov. Zoznamovanie online je teraz veľmi moderné a stále viacej párov sa zoznamuje práve touto cestou.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44990partnerov v katalógu
» 1partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44990 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Dobrý deň, ďakujem vám za vaše služby a možnosť zoznámiť sa s mojim súčasným priateľom z Rakúska. Chcela by som vám popriať len to najlepšie a nech sa vám darí. Je skvelé, že existujú vaše stránky a môžem ich všetkým ženám odporučiť. S pozdravom, Veronika.

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty