Partner podľa hviezd

Partner podľa hviezd

Jún je mesiacom Blížencov, ktorí dominujú astrologickému kalendáru od 22. mája až do 21. júna. Blíženci sú ľudia zvyčajne vnímaví, prispôsobiví a väčšinou intelektuálne založení. Striedajú horkokrvného Býka a následne žezlo odovzávajú emocionálne založenému Raku. Pochopiteľne ale existujú aj výnimky potvrdzujúce pravidlo. Ich aktívny život a činorodosť im dopomáhajú k tomu, že si v živote ľahšie hľadajú partnera. Ani v komunikácii s druhými ľuďmi nemávajú problémy.

 

Ľudia hľadajúci spriaznenú dušu často zabúdajú na niektoré astrologické zákonitosti. Zabúdajú na odvekú spätosť s prírodou a nadpozemskými silami, ktoré ovplyvňujú nielen nás, ale aj výber ľudí, s ktorými sa stretávame a ktorí sú nám buď príjemní, alebo naopak, ktorých nemôžeme ani vystáť.

 

Blíženci si veľmi dobre rozumejú s partnermi zrodenými v znamení Vodnára. Vďaka svojej túžbe po originalite a ohromnej fantázii majú obe tieto vzdušné znamenia k sebe blízko. Schopnosť flexibility pomáha Blížencom prekonať možné prvotné problémy s miernym rebelstvom a outsiderstvom kamarátskych a originálnych Vodnárov. Ale nielen Vodnári sú vhodnými partnermi pre Blížencov narodených koncom mája a v júni. Aj ostatné vzdušné znamenia majú k Blížencom veľmi blízko.

 

Nech už ste narodení v akomkoľvek znamení, isté je, že po svete určite behá niekto, kto bude spriaznený s vašou dušou. A to buď vonkajšími vplyvmi, medzi ktoré patria rovnaké alebo podobné koníčky, totožný zmysel pre humor a podobne, alebo vďaka vášmu vnútornému nastaveniu, ktoré vám bolo dané do vienka pri počatí a narodení. Staré, okrídlené heslo, vesmír to vie najlepšie, platí v podstate na čokoľvek. Ale na vztahy platí obzvlášť, či už ste Blíženec, Rak, Lev alebo Panna.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44987partnerov v katalógu
» 0partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44987 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

S vašimi službami som bola veľmi spokojná, dostala som niekoľko mailov od zahraničných mužov. S mojim súčasným partnerom som sa však zoznámila v bežnom živote. Určite vašu službu odporučím svojim priateľkám, v jednom prípade sa tak už stalo. Prajem veľa úspechov a ďakujem za spoluprácu. Barbora, Olomouc

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty