Originálne zimné rande

Originálne zimné rande

Pre osoby hľadajúce partnera či partnerku dnes už dávno internetové zoznamky nepredstavujú takého zdanlivého strašiaka, ako tomu bolo kedysi. Prostredníctvom internetovej zoznamky je možnosť zoznámenia sa so sympatickým náprotivkom z pohodlia domova či kancelárie bez toho, aby ste museli na ideálnu príležitosť k osloveniu čakať niekde v spoločnosti. Vy už však pravdepodobne máte prvý krok zoznámenia za sebou a čaká Vás naplánovanie prvej spoločnej schôdzky.

V januári je síce počasie vonku veľmi nevyspytateľné, ale originálne rande je možné naplánovať i v takom počasí. Môžete partnerku pozvať na prechádzku zasneženou zimnou krajinou, postaviť cestou snehuliaka a zvoliť si ho ako symbol Vašej zamilovanosti. Zimná krajina ponúka tiež ideálnu príležitosť k výletu na bežkách. Ďalšou možnosťou je korčuľovanie na zamrznutom rybníku. Zakončiť svoje prvé rande môžete vo svojej obľúbenej kaviarni pri šálke kávy alebo čaju so zákuskom. Ak sa rande pretiahne až do večerných hodín, neváhajte a pozvite svoju novú priateľku do reštaurácie na večeru.

Pri nepriaznivom počasí môžete pripraviť pre svoju partnerku originálne občerstvenie, spestriť večer zaujímavým filmovým maratónom alebo si večeru uvariť spoločne u Vás doma. Originálnym tipom na prvú schôdzku je aj návšteva planetária či výstup na rozhľadňu vo Vašom okolí a držať sa za ruky pri romantickom pohľade na hviezdy a súhvezdia. Také rande zanechá silný dojem v každej žene, ktorá je aspoň trochu dušou romantička. Nech už si zvolíte akýkoľvek program na svoju prvú spoločnú schôdzku, nezabudnite so sebou vziať kyticu a dobrú náladu.

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44941partnerov v katalógu
» 6partnerov online
» 643zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44941 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Dobrý deň, ďakujem vám za vaše služby a možnosť zoznámiť sa s mojim súčasným priateľom z Rakúska. Chcela by som vám popriať len to najlepšie a nech sa vám darí. Je skvelé, že existujú vaše stránky a môžem ich všetkým ženám odporučiť. S pozdravom, Veronika.

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty