On hľadá ju

On hľadá ju

Všetky rady týkajúce sa zoznámenia cez internet sú zvyčajne určené ženám a len málokto radí ich mužským polovičkám. Ženy sa spravidla radia aj so svojimi kolegyňami v práci, s kamarátkami, môžu si niečo prečítať v časopisoch alebo na internete.

Ale pre nezadaných mládencov tak veľký výber možností nie je. Máloktorý muž rád hovorí o svojej neschopnosti nájsť si partnerku pred inými mužmi a už vôbec so svojimi kamarátmi nerieši možnosti zoznámenia. Hoci sa to nezdá, ale sú aj muži plachí a hanbliví, ktorí majú problémy osloviť ženu aj napriek tomu, že by pre mnoho žien mohli byť ozajstnými milujúcimi partnermi, ktorí by svoju partnerku doslova na rukách nosili.

Títo muži zvyčajne vyhľadávajú internetové zoznamky. Medzi obľúbenými je napríklad portál www.europska-zoznamka.sk. Zaručuje pomerne vysokú šancu nájsť priateľku, prípadne milujúcu manželku. Patrím medzi nich aj ja a pred dvoma rokmi som zavítal na tuto stránku s cieľom, nájsť tú pravú, ženu s veľkým Ž. Oslovil som pomocou mailu niekoľko žien, ktoré ma zaujali nielen svojím vzhľadom, ale aj svojím pohľadom na svet. Niektoré mi naspäť odpísali, niektoré nie. Ale i s niektorými, čo odpísali, časom komunikácia ustala. Výber sa zužoval. Nakoniec zostala iba jedna. Tá, s ktorou sa vídam už viac ako rok. Už sa nehanbím a plachosť je preč. Vďaka Európskej zoznamke som našiel ženu svojich snov!

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44940partnerov v katalógu
» 1partnerov online
» 643zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44940 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

S vašimi službami som bola veľmi spokojná, dostala som niekoľko mailov od zahraničných mužov. S mojim súčasným partnerom som sa však zoznámila v bežnom živote. Určite vašu službu odporučím svojim priateľkám, v jednom prípade sa tak už stalo. Prajem veľa úspechov a ďakujem za spoluprácu. Barbora, Olomouc

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty