Novoročné tajné priania sa plnia…

Novoročné tajné priania sa plnia…

V novom roku, nová láska. Konečne poriadne zoznámenie, na ktoré do konca svojho života nezabudnem. Presne toto som si hovorila pred rokom, keď som si len tak zo (zlo)zvyku dávala novoročné predsavzatie. To som ešte ale netušila, že svoje bláznivé novoročné sny snáď po prvýkrát v živote splním… 

Všetko začalo úplne obyčajne. Na Silvestra som musela ísť do práce za chorú kolegyňu. Pokazilo mi to trochu náladu, pretože som mala na večer už dohodnutý silvestrovský večierok s priateľmi, na ktorý som sa chcela dôkladne pripraviť. Poznáte to, pekne sa nalíčiť, upraviť vlasy, vybrať to správne, slušivé a hlavne pohodlné oblečenie, kúpiť nejaké drobnosti na jedenie a pripraviť i nejaké drobné občerstvenie. Chcela som sa rozlúčiť so starým rokom pekne, v pokoji a nepracovne. Ale čo už, kolegyňa za svoju chorobu predsa nemôže a ja som vedela, že aj keď budem v práci, večierok stihnem. A od začiatku. Takže som svoju úlohu prijala tak, ako sa patrí, napokon, mohla som sa ešte raz v starom roku stretnúť so všetkými kolegami v práci.

Po práci som ešte zašla domov, aby som sa prezliekla a nalíčila. Táto časť príprav rozhodne nespĺňala moje pôvodné očakávania. Ale nakoniec, priatelia ma poznajú aj nenalíčenú, takže v podstate o nič nešlo… Až do doby, než som vošla do bytu, kde sa konalo silvestrovské párty a kde sedel on… Kamarát mojich dobrých priateľov, o ktorom som zatiaľ iba počúvala. Podlomili sa mi kolená. Zadívali sme sa jeden druhému do očí a iskričky, ktoré v tú chvíľu okolo nás žiarili, museli vidieť aj všetci ostatní v miestnosti… Celý večer sme od seba neodtrhli zrak. Neprehovorili sme spolu ani slovíčko, len sme sa na seba ticho usmievali, ale bolo nám jasné úplne všetko… Nový rok sa bude od tých predchádzajúcich určite líšiť. Intuícia nás nesklamala. Stretli sme sa niekoľkokrát hneď v januári. Už ani neviem, kto z nás schôdzku inicioval. Proste to všetko vyplynulo samo a bolo to presne tak, ako som si to vysnívala vo svojich najtajnejších snoch. Čarovné… Dodnes ale premýšľam, či to bol zámer našich priateľov, alebo to bola iba čistá náhoda, že sme sa my dvaja stretli a dali sa dohromady…

29. 06. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44941partnerov v katalógu
» 4partnerov online
» 643zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44941 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Dobrý deň, ďakujem vám za vaše služby a možnosť zoznámiť sa s mojim súčasným priateľom z Rakúska. Chcela by som vám popriať len to najlepšie a nech sa vám darí. Je skvelé, že existujú vaše stránky a môžem ich všetkým ženám odporučiť. S pozdravom, Veronika.

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty