Jarné zamyslenie

Tohtoročné predjarné obdobie a skorá jar je viac ako inokedy spojená s Veľkou nocou, ktorá prichádza v najbližšom možnom kalendárnom termíne. Príroda sa pomaličky prebúdza zo zimného spánku, už vidieť snežienky, bledule, nesmelo sa usmievajúce krokusy a ďalšie ukazovatele jari. Nastáva čas kuriatok, mačiatok a ďalších mláďat, ktorých bude v nasledujúcich dňoch pribúdať. Všade okolo nás sa rozprestiera pozitívna atmosféra. Ale aj napriek tomu je možné, že niektorí pociťujú akúsi prázdnotu. Možno práve vám chýba objatie niekoho blízkeho, túžite po vážnom zoznámení a chcete tak zmeniť svoj single status.

Kto by netúžil po prechádzkach jarnou prírodou, ruku v ruke s tým, kto vám je blízky, po spoločných aktivitách, raňajkách a dovolenkách, po nekonečných vzájomných rozhovoroch s človekom, s ktorým si nadovšetko rozumiete. O tomto všetkom nemusíte len snívať vo svojich najtajnejších snoch, toto všetko sa môže stať realitou v podstate takmer okamžite. Stačí vytvoriť svoj profil na niektorej z overených zoznamiek, medzi ktoré patrí napríklad aj Európska zoznamka.

Hoci sú zoznamky na internete akýmsi pomyselným strašiakom, nemusí ísť zakaždým o niečo, čo sa premení v nepríjemnú skúsenosť. Je mnoho ľudí, ktorí sa stretli iba vďaka tejto modernej vymoženosti. Nájdu sa síce podvodníci, ktorým môžete naletieť, ale tých môžete stretnúť aj pri klasickom zoznamovaní, na prechádzke v parku, v bare či na párty. Nikde nemáte istotu, že človek, ktorý sa vám pozerá priamo do očí, hovorí pravdu. Rovnako tak nemáte istotu, že ten, čo vám poslal mail, neklame v tom, čo napísal. Dôvera musí vzniknúť na základe dlhodobého zžívania, potom je už jedno, či sa s potenciálnym partnerom stretnete osobne alebo prostredníctvom mailu.

08. 04. 2020

Vyhľadávanie Podrobné

Vek od: do:
Štát:
» 44973partnerov v katalógu
» 0partnerov online
» 645zoznámených párov
registrace zdarma

Prihlásenie užívateľa

Stavdum.cz- remeselníci viac...

Katalóg mužov

Napojte sa aj vy na databázu 44973 mužov z celého sveta a okrem hľadania životného partnera si precvičte aj vašu angličtinu, nemčinu, španielčinu alebo aj taliančinu. Kontaktujte mužov a to ešte dnes!

» Katalóg mužov zo zahraničia

Zoznámené páry

» Zobraziť príbehy

Už som sa zoznámila. Ďakujem veľmi pekne, vďaka vašej online európskej zoznamke som stretla skvelého muža rakúskej národnosti. Som moc šťastná, ešte raz ďakujem. Iveta

Kontaktujte nás

Ak máte otázku, napište nám:

» Kompletné kontakty